pt andutu :D
Ingrediente
- 1 ou
- 2 linguri de zahar
- 4 linguri de faina
- 50 g unt
- esenta de vanilie
- un praf de sare
Mod de preparare
Separam albusul de galbenus, il batem spuma, dupa care adaugam zaharul in ploaie si mixam pana devine o spuma densa si lipicioasa, apoi punem galbenusul, untul pe care l-am scos din timp, ca sa fie la temperatura camerei, nu topit ( adica sa fie moale ), esenta de vanilie si la sfarsit faina, pe care o amestecam cu o lingura de lemn cu miscari de jos in sus pana se omogenizeaza bine compozitia.Ungem forma amorezata cu ulei, o tapetam cu faina si punem compozitia rezultata, dam la cuptor aproximativ 5 minute.
Pudram cu zahar tos.
chiar ca e amorezat,arata tare bine chiar azi vroiam sa fac un padispan dar m-am razgandit,i-mi permit sa fur de la tine o bucatica!o duminica placuta!
RăspundețiȘtergere