Ingrediente
- o varza acra
- un ciolan afumat
- o ceapa
- un ardei rosu
- 2 linguri tocanita de legume
- sare
- piper
- foi de dafin
- ulei
- marar
Mod de preparare
Tocam varza, ceapa o taiem julien, ardeiul feliute subtiri.
Dezosam ciolanul si taiem bucatele potrivite.
Intr-o tava punem ulei, varza, peste care vom pune ceapa taiata julien, ardeiul feliute si ciolanul afumat taiat bucatele, deasupra vom pune tocanita de legume amestecata cu apa si sare si dam la cuptor cca o ora.
Dupa ce o scoatem de la cuptor condimentam cu piper si asezonam cu marar tocat fin.
Servim cu mamaliguta,smantana si ardei iute.
Dezosam ciolanul si taiem bucatele potrivite.
Intr-o tava punem ulei, varza, peste care vom pune ceapa taiata julien, ardeiul feliute si ciolanul afumat taiat bucatele, deasupra vom pune tocanita de legume amestecata cu apa si sare si dam la cuptor cca o ora.
Dupa ce o scoatem de la cuptor condimentam cu piper si asezonam cu marar tocat fin.
Servim cu mamaliguta,smantana si ardei iute.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu