vineri, 3 septembrie 2010

Copanele cu cartofi la cuptor



Ingrediente
  • 1 kg cartofi
  • 2 morcovi
  • 6 copanele
  • sare
  • piper
  • ulei
  • patrunjel
  • usturoi

Mod de preparare

Spalam bine cartofii si morcovii, ii taiem dupa preferinte si ii punem intr-o tava unsa cu ulei.
Spalam si copanelele le condimentam cu sare si piper si le punem peste cartofi.
Curatam usturoiul si-l punem intreg peste cartofi.
Punem un pahar de apa in care am dizolvat putina sare si dam la cuptor pentru o ora.
Dupa ce am scos tava din cuptor asezonam cu patrunjel tocat marunt.
Servim cu o salata sau cu niste castraveciori murati.

2 comentarii:

Comandă pizza online!

A apărut o eroare în acest obiect gadget

o comunitate frumoasa si unita, intrati si aruncati o privire :)