sâmbătă, 29 ianuarie 2011

Budinca de cartofi cu pui



preferata baieteilor mei

Ingrediente

  • 1 piept de pui
  • o ceapa
  • ardei rosu/verde
  • 1 morcov
  • patrunjel
  • boia dulce
pentru piure:
  • 6-7 cartofi
  • un cub de unt/margarina
  • lapte
  • cas de vaca
  • cascaval
  • sare
  • piper
  • nuscoara
  • cascaval

Mod de preparare

Eu am avut pieptul de pui fiert, de la supa de pui cu tascute , l-am taiat marunt marunt, apoi am tocat ceapa, morcovul, ardeiul tot marunt si le-am pus la inabusit cu o lingura de ulei.
Intre timp am curatat cartofii si i-am pus la fiert pentru piure.
Dupa ce au fiert cartofii ii pasam, adaugam untul/margarina, laptele, branza rasa, srae si nucsoara si omogenizam bine.
Ungem o tava termorezistenta cu unt/margarina dupa care vom pune un strat de piure, apoi amestecul de piept de pui si legume, dupa care vom pune inca un strat de piure, peste care presaram cascaval ras.
Dam la cuptor app 15-20 de minute.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Comandă pizza online!

A apărut o eroare în acest obiect gadget

o comunitate frumoasa si unita, intrati si aruncati o privire :)