vineri, 28 ianuarie 2011

Perisoare de curcan



o ciorbita delicioasa

Ingrediente

  • 500 g carne tocata de curcan
  • 2-3 linguri de orez
  • 1 ou
  • o ceapa
  • 1 morcov
  • 1 pastarnac
  • o radacina de patrunjel
  • o felie telina
  • arei rosu
  • ardei verde
  • patrunjel
  • sare
  • piepr
  • boia
  • cimbru
  • nucsoara
  • zeama de lamaie

Mod de preparare

Spalam legumele.
Apoi le taiem cubulete mici.
Intr-o oala punem apa cu sare, dupa ce apa a dat in clocot adaugam legumele si orezul.
Cand legumele s-a inmuiat pregatim perisoarele:
Amestecam carnea cu oul si condimentele, dupa care cu mana umeda formam perisoarele pe care le vom pune in oala cu legume dand focul mic.
Lasam sa fiarba impreuna.
La sfarsit adaugam sare si zeama de lamaie dupa gust.
Asezonam cu patrunjel tocat marunt.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Comandă pizza online!

o comunitate frumoasa si unita, intrati si aruncati o privire :)