una din mancarurile mele preferate
Ingrediente
- 2 verze de marime potrivita
- 500 g carne de porc
- 500 g ciolan afumat
- o ceapa mare
- bulion
- sare
- piper
- cimbru
- marar
- sare de lamaie
Mod de preparare
Tocam varza marunt.
Spalam carnea, o taiem cubulete potrivite, la fel procedam si cu ciolanul, dupa care intr-o oala punem cateva linguri de ulei in care vom inabusii carnea.
Dupa ce am innabusit carnea, adaugam ceapa, lasam sa se caleasca usor alaturi de carne, apoi punem varza pe care am frecat-o cu sare.
Adaugam o cana cu apa si bulionul, lasam pana se inmoaie varza.
La sfarsit condimentam cu sare, piper, cimbru si marar.
Dupa preferinte adaugam sare de lamaie.
Noi am servit cu ceapa .
Pofta buna!
Spalam carnea, o taiem cubulete potrivite, la fel procedam si cu ciolanul, dupa care intr-o oala punem cateva linguri de ulei in care vom inabusii carnea.
Dupa ce am innabusit carnea, adaugam ceapa, lasam sa se caleasca usor alaturi de carne, apoi punem varza pe care am frecat-o cu sare.
Adaugam o cana cu apa si bulionul, lasam pana se inmoaie varza.
La sfarsit condimentam cu sare, piper, cimbru si marar.
Dupa preferinte adaugam sare de lamaie.
Noi am servit cu ceapa .
Pofta buna!
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu