vineri, 28 ianuarie 2011

Varza calita



una din mancarurile mele preferate

Ingrediente

  • 2 verze de marime potrivita
  • 500 g carne de porc
  • 500 g ciolan afumat
  • o ceapa mare
  • bulion
  • sare
  • piper
  • cimbru
  • marar
  • sare de lamaie

Mod de preparare

Tocam varza marunt.
Spalam carnea, o taiem cubulete potrivite, la fel procedam si cu ciolanul, dupa care intr-o oala punem cateva linguri de ulei in care vom inabusii carnea.
Dupa ce am innabusit carnea, adaugam ceapa, lasam sa se caleasca usor alaturi de carne, apoi punem varza pe care am frecat-o cu sare.
Adaugam o cana cu apa si bulionul, lasam pana se inmoaie varza.
La sfarsit condimentam cu sare, piper, cimbru si marar.
Dupa preferinte adaugam sare de lamaie.
Noi am servit cu ceapa .
Pofta buna!


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Comandă pizza online!

A apărut o eroare în acest obiect gadget

o comunitate frumoasa si unita, intrati si aruncati o privire :)