marți, 18 ianuarie 2011

Rulada cu crema de ciocolata si stafide



Ingrediente
  • 4 oua
  • 4 linguri de zahar
  • 4 linguri de faina
  • un cub de unt
  • un praf de copt
  • esenta de vanilie

pt crema:

  • un plic crema ole de ciocolata
  • 400 ml lapte
  • 100 g stafide inmuiate in rom

Mod de preparare

Blatul: se bat albusurile spuma tare cu un praf de sare, se pune zaharul in ploaie, apoi galbenusurile, untul la temperatura camerei, faina amestecata cu un praf de copt.

Se coace in tava tapetata cu hirtie.

pont:pt ca rularea sa fie perfecta se umezeste un prosop si se ruleaza blatul pe el, se lasa o ora dupa care punem crema facuta conform instructiunilor de pe pachet, in care vom adauga stafidele inmuiate in rom.

Rulam usor, dupa care dam la rece pana in momentul servirii.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Comandă pizza online!

A apărut o eroare în acest obiect gadget

o comunitate frumoasa si unita, intrati si aruncati o privire :)