daca e de porc e minunata zice doru:))
Ingrediente
- o bucata pulpa de porc
- un ardei rosu
- 1 ardei verde
- cateva feliute de morcov
- Cateva feliute de pastarnac si radacina de patrunjel
- 1 pahar de vin alb
- 50 ml coniac
- 2 linguri de ulei
- o capatana de usturoi
- sare
- piper
- condiment pentru friptura de porc
- boia iute/dulce
- cimbru
Mod de preparare
Spalam carnea si legumele.
Feleim carnea, nici prea subtire, nici prea gros, felii potrivite, le batem putin pe o parte cu ciocanul de snitele, dupa cre le condimentam cu de toate si le lasam asa cam 20-30 de minute.
Intre timp taiem feliute subtiri de morcov, pastarnac si radacina de patrunjel, iar ardeiul la fel.
Ungem tava cu ulei, asezam carnea, iar peste carne vom pune legumele taiate feliute.
Peste vom pune o vana cu apa si dam la cuptor.
Cand este aproape gata turnam vinul si coniacul peste, apoi punem si usturoiul pisat si mai bagam inca 10-15 min la cuptor, pana se fragezeste carnea.
Servim alaturi de sosul minunat si legumele din tava.
Pofta buna!
Feleim carnea, nici prea subtire, nici prea gros, felii potrivite, le batem putin pe o parte cu ciocanul de snitele, dupa cre le condimentam cu de toate si le lasam asa cam 20-30 de minute.
Intre timp taiem feliute subtiri de morcov, pastarnac si radacina de patrunjel, iar ardeiul la fel.
Ungem tava cu ulei, asezam carnea, iar peste carne vom pune legumele taiate feliute.
Peste vom pune o vana cu apa si dam la cuptor.
Cand este aproape gata turnam vinul si coniacul peste, apoi punem si usturoiul pisat si mai bagam inca 10-15 min la cuptor, pana se fragezeste carnea.
Servim alaturi de sosul minunat si legumele din tava.
Pofta buna!
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu