vineri, 3 iunie 2011

piept de pui in sos de rosii si usturoi verde





Ingrediente

* 2 bucati piept de pui
* o cana suc de rosii
* sare
* piper
* boia dulce/iute
* usturoi verde
* o lingura ulei
* patrunjel verde

Mod de preparare

Spalam si curatam pieptul de pui, apoi il taiem pe jumatate, in lung.

Ungem o tava termorezistenta cu 1 lingura de ulei.

Condimentam pieptul de pui cu sarem piper, boia si o punem in tava.

Turnam peste piepul de pui sosul de rosii si putina apa.

Taiem usturoiul de 2-3 cm si-l punem peste pieptul de pui si sos.

Dam tava la cuptorul preincalzit 4o de minute.

Este gata cand pieptul de pui s-a fragezit.

Cand este gata presaram patrunjel tocat marunt.

2 comentarii:

Comandă pizza online!

A apărut o eroare în acest obiect gadget

o comunitate frumoasa si unita, intrati si aruncati o privire :)