Reteta pentru bors o gasiti aici.
Pentru galuste avem nevoie:
- 50 g unt moale
- 50 g faina
- 50 g gris
- 50 g cascaval ras
- 3 oua
- sare
- piper
Batem ouale cu un praf de sare pana isi dubleaza volumul, dupa care adaugam cascavalul ras, apoi untul pe care l-am lasat la temperatura camerei, omogenizam si adaugam cu grija faina si grisul, iar la sfarsit condimentam cu sare daca mai este nevoie si piper.
Ungem o tava rotunda cu ulei si tapetam cu faina, turnam compozitia rezultata in ea si dam la cuptorul preincalzit 12 - 15 minute.
Dupa care lasam sa se raceasca.
Cand s-a racit decupam sub ce forma dorim, sau le putem taia pur si simplu in partatele daca nu aveti forme pentru decupat si le vom pune in supa sau bors inainte cu 2-3 minute de a oprii focul.
Eu am pus si resturile care mi-au ramas pentru ca nu m-am indurat sa nu le pun si pe acelea :D.
Ce borsulet gustos.Dar nici nu avea cum sa fie altfel cu asa bucatar dragalas.Va pup!
RăspundețiȘtergeremultumesc mult dia, si noi va pupam dulce!:*
RăspundețiȘtergere