vineri, 28 octombrie 2011

Bors de pui cu galuste imperiale





Ieri am vazut la dulceata de trandafiri aceste galuste, de foarte mult timp am vrut sa le incerc, insa tot timpul uitam si le faceam pe cele clasice, nu am facut supa pentru ca nu-mi place sub nici o forma, asa ca mi-am zis sa le incerc in bors de pui si nu regret nici o secunda, deoarece e cel mai bun bors pe care l-am mancat vreodata si cu siguranta o sa le mai fac in aceasta combinatie, insa o sa le incerc si in supa, dar asta o voi face doar pentru baieti. Multumesc pentru idee Dulceata de trandafiri !

Reteta pentru bors o gasiti aici.
Pentru galuste avem nevoie:
  • 50 g unt moale
  • 50 g faina
  • 50 g gris
  • 50 g cascaval ras
  • 3 oua
  • sare
  • piper
Batem ouale cu un praf de sare pana isi dubleaza volumul, dupa care adaugam cascavalul ras, apoi untul pe care l-am lasat la temperatura camerei, omogenizam si adaugam cu grija faina si grisul, iar la sfarsit condimentam cu sare daca mai este nevoie si piper.
Ungem o tava rotunda cu ulei si tapetam cu faina, turnam compozitia rezultata in ea si dam la cuptorul preincalzit 12 - 15 minute.
Dupa care lasam sa se raceasca.


Cand s-a racit decupam sub ce forma dorim, sau le putem taia pur si simplu in partatele daca nu aveti forme pentru decupat si le vom pune in supa sau bors inainte cu 2-3 minute de a oprii focul.


Eu am pus si resturile care mi-au ramas pentru ca nu m-am indurat sa nu le pun si pe acelea :D.



2 comentarii:

  1. Ce borsulet gustos.Dar nici nu avea cum sa fie altfel cu asa bucatar dragalas.Va pup!

    RăspundețiȘtergere
  2. multumesc mult dia, si noi va pupam dulce!:*

    RăspundețiȘtergere

Comandă pizza online!

A apărut o eroare în acest obiect gadget

o comunitate frumoasa si unita, intrati si aruncati o privire :)