Ingrediente:
- 2 pulpe
- o punga de ficatei
- o punga de pipote
- 2 linguri de ulei de masline
- 100 ml vin alb
- sare
- piper
- cativa catei de usturoi
- o punga legume mexicane
Spalam pulpele, pipotele si ficateii, le curatam de pielite, dupa care le condimentam cu sare si piper dupa gust.
Intr-o oala punem la fiert pipotele, atat cat sa dea in clocot.
Intr-o tava termorezistenta punem 2 linguri de ulei de masline, pipotele, ficateii, pulpele si usturoiul apoi dam tava la cuptorul preincalzit pentru app. o ora la foc mediu.
Cand friptura este aproape gata turnam si vinul si mai lasam 5 minute la cuptor.
Intre timp punem o oala cu apa si sare in care vom fierbe legumele mexicane.
Servim friptura alaturi de legumele mexicane.
Pofta buna!
Deja imi este foame cand vad bunatatea ta.Pup bucatarasul cel mititel si foarte frumusel.
RăspundețiȘtergereSe muleaza tare pe bine pe cheful meu in bucatarie zilele astea ;) tare-mi plac pipotele de pui.. si nu mai zic de tartita.. dar ssss e secretul nostru !
RăspundețiȘtergereSssss Anto, sa nu mai auda nimeni, pupici dulci :*
RăspundețiȘtergereDia, multumim, pupam si noi printesa ta :*
RăspundețiȘtergereBuuun si legumele ala arata grozav!
RăspundețiȘtergeremultumesc teo, pupici :*
RăspundețiȘtergereFoarte buna fripturica ai facut Dana! Si cu garnitura potrivita si sanatoasa! Pupici
RăspundețiȘtergeremultumesc corina, pupici dulci :*
RăspundețiȘtergereCe bine arata!!!
RăspundețiȘtergere