Ingrediente:
- 5 cartofi
- 1 punga mazare congelata - 500 g
- 1 ceapa
- 1 morcov
- tocana de legume sau bulion
- ulei de masline
- 4 pulpe
- sare
- piper alb
- patrunjel
Spalam pulpele si legumele.
Punem 3-4 linguri de ulei de masline intr-o tava, dupa care adaugam ceapa tocata marunt, tocana de legume mai multicica ( o sa pun intr-o zi si reteta pentru tocana, pentru ca este o nebunie totala, eu as manca-o pe paine :D), cartofii taiati cubulete, mazarea si morcovii taiati rondele, condimentam, apoi amestecam usor, dupa care adaugam apa cat sa le acopere...aaa si nu uitam sa punem pulpele deasupra, pe care le-am condimentat cu sare si piper.
Dam tava la cuptorul preincalzit pentru aproximativ 45 de minute la foc mediu.
Verificam din cand in cand si intoarcem carnea la jumatetea intervalului de timp.
La sfarsit asezonam cu patrunjel.
Arata foarte bine cu siguranta v-ati delectat papilele gustative! Pupicei si un weekend minunat!
RăspundețiȘtergereFoarte bine arata papica ta,sigur este delicioasa.Pupici!
RăspundețiȘtergereadela, dia, multumesc, pupici :*
RăspundețiȘtergereDelicioasa papica ai facut. Cred ca Andutu a fost incantat! Pupici
RăspundețiȘtergerecori, ms, intr-adevar i-a placut lui andu, te pup :*
RăspundețiȘtergereimi place mancarea asta si o fac destul de des!e grozava!pupici Danutzule!
RăspundețiȘtergerePiciul meu e fan mazare!! super ti-a iesit ! pupici
RăspundețiȘtergereador mazarea in orice combinatie !!!
RăspundețiȘtergereDelicioasa mancarica.
RăspundețiȘtergereDelicioasa mancarica...
RăspundețiȘtergereTare mult imi place ce ai facut aici si arata grozav !
RăspundețiȘtergereTe tzuc !