luni, 5 decembrie 2011

Cooking with Diva in bucatarie ( Cristina ) si Electrolux - Passion4Cooking



Cu ce sa incep? cel mai bine ar fi sa incep cu inceputul....nu ma prea pricep eu la scris, insa o sa ma strduiesc sa iasa ceva bun din mine :D
Asadar, intr-o zi cu soare primesc un mesaj de la Cristina in care ma invita sa particip la concursul organizat pe site-ul ei, la prima aruncare cu ochiul, am zis nu, pentru ca nu stiam ce sa fac cu Andu in cazul in care castigam, apoi am mai tras odata cu ochiul si pe la celelalte fete care au castigat si care au ajuns din diferite parti ale tarii si mi-am zis, eu de ce sa nu pot ajunge? am vorbit cu al meu sot, inainte sa ma inscriu, m-a sustinut si m-a incurajat si iaca dupa cateva zile, mai exact pe 29 noiembrie aflu ca eu sunt castigatoarea concursului, am plans, am ras, am avut emotii din primul moment in care am aflat si pana cand am ajuns acolo si nu pentru premiu, ci pentru faptul ca urma sa gatesc live in fata publicului cu aparatura ultra moderna de la Electrolux si sa o cunosc pe Cristina.
Deja pluteam, drept urmare vineri dimineata am cazut pe scari, m-am julit toata, iar pe langa asta abia mai puteam merge, pe moment am crezut ca mi-am rupt piciorul, insa am avut norocul si nu s-a intamplat asta.
Duminca dimineata mi-am luat gentuta si m-am urcat in autocar, si via Bucarest ....din nou cu niste emotii.....am ajuns ceva mai devreme in Bucuresti, intalnirea avea sa aiva loc in jur de ora 14:30...zis si facut....am urcat eu la etajul 3 in Unirea, mai exact la Flanco ( aripa Calarasi) si cand o vad pe Cristina, o fata superba din toate punctele de vedere, care era asa de linistita si fara emotii si care m-a incurajat tot timpul, au urmat pupaturile si ca prin minune mi-au disparut si mie emotii, apoi ne-am apucat de treaba, mai intai ne-am verificat lista cu ingrediente ca sa nu avem surpize pe parcursul Cooking-ului, apoi am gatit impreuna cu Cristina Tarta cu dovlecei si ciuperci care a iesit super






Tort de ciocolata




si Prajitura Krem a la krem.









Mi-a cam dat batai de cap cuptorul acela minune, insa pana la urma s-a rezolvat, apoi ca sa fie
treaba treaba s-a branzit frisca, greseala mea a fost ca nu am specificat ce fel de frisca sa cumpere cei de la Electrolux si am avut o frisca de la Milli, care din pacate nu s-a imprietenit cu mine, apoi Alexandra, o fata tare dragalasa care s-a ocupat ca toate sa merga struna in acea zi, a dat fuga si mi-a cumparat alta frisca, mai exact Hulala, trec eu din nou la mixat, ca am mixat in ziua aia cat pentru un an :D ( ma dor si acum mainile) si surpriza, frisca era calda ( o luase de pe raft pentru ca la frigider nu aveau....) am bagat eu castronul la congelator, Cristina astepta dupa mine, iar frisca mea nu vruia sub nici o forma sa se intareasca, numai patisem niciodata asa ceva, dar toate au un inceput :)) am bagat apoi 2 plicuri de intaritor si abia atunci a inceput sa se intareasca cat de cat, pana la urma am terminat si prajitura care acasa o fac in 2 timpi si 3 miscari :))
Bineinteles ca nu am lasat nici eu prajitura cat trebuia la rece, nici Cristina tortul, pentru ca lumea deja dadea tarcoale, iar tarta sedea asa tantosa in vazul tuturor incat in cele din urma se facuse coada, asta pentru noi a fost cea mai mare satisfactie, si cand vezi ca omul mai cere o portie, deja esti in al noualea cer, cel putin eu asa m-am simtit :D




Istovita de oboseala mi-am luat premiul, de care sincer uitasem complet, daca nu-si amintea Cristina, eu nu aveam nici o treaba si am parasit magazinul cu parere de rau, as mai fi stat inca o viata acolo, printre atatea aparaturi.
Daca as mai avea ocazia as repeta experienta fara sa stau pe ganduri.


Multumesc Electrolux pentru premiu si ma simt onorata ca am avut ocazia sa cunosc oameni minunati, felicitari pentru ceea ce faceti, sunteti extraordinari!!!!!

Si nu in ultimul rand iti multumesc tie Cristina pentru tot, ma bucur enorm ca te-am cunoscut!!!!



p.s pozele sunt facute cu aparatul cristinei, de la care nu-mi mai pot lua gandul....

26 de comentarii:

  1. Sunteti tare frumoase amandoua!!! Felicitari pentru participare si ma bucur ca ai castigat!!! Felicitari si pentru premiu!!! Te pup!

    RăspundețiȘtergere
  2. Felicitari,Danuta! Prajitura castigatoare e una din preferatele mele. Frumoasa experienta! Bravo! Pupici.

    RăspundețiȘtergere
  3. adela iti multumesc tare tare mult, te pup dulce :*

    RăspundețiȘtergere
  4. Madi ms frumos, intr-adevar a fost o experienta de neuitat si as repeta-o daca as mai avea ocazia, si mie imi place tare mult prajitura, e usor de facut si gustoasa, te pup dulce :*

    RăspundețiȘtergere
  5. ce frumos ai povestit si sa vezi ce multi o sa-si doreasca sa aiba aceeasi experienta. Ma bucur mult ca te-ai simtit bine si ca ai cunoscut-o pe Cristina. Am citit cu multa placere si felicitari pentru premii!

    RăspundețiȘtergere
  6. Adinuta multumesc din suflet, tare mi-ar placea sa te cunosc si pe tine, dar cum am mai zis poate o sa reusim odata sa facem o reuniune si sa ne intalnim cat mai multi, te pup dulce :*

    RăspundețiȘtergere
  7. Felicitari Dana !!! ai trait o exeprienta de neuitat! de ce zici ca nu te pricepi la povestit? pt ca ai scris frumos, exact cum ai simtit, asta e cel mai important, ma gandesc eu , nu?

    RăspundețiȘtergere
  8. cristinuta asa este, am scris exact cum am simtit, iti multumesc tare mult pentru cuvintele frumoase, app. si pe tine mi-ar face mare placere sa te cunosc, eu sper totusi ca se va intampla asta candva, te pup dulce :*

    RăspundețiȘtergere
  9. ce mult ma bucur si eu pt cuv frumoase care le-ai scris si tu pt mine! si mie mi-ar face placere ...cine stie ce ne aduce viitorul :) (chiar si sotul imi spunea, ca cine stie..poate ajung prin ramnicu v. si ne intalnim :D .... i-am amintit de tine, cu tortul bust,asa te stie...) pupici si o seara frum sa ai !

    RăspundețiȘtergere
  10. cristina te rog mult daca ajungi vreodata pe aici sa ma anunti si pregatim un tort bust impreuna pt sotii nostrii :D te pup si-ti doresc o seara frumoasa :*

    RăspundețiȘtergere
  11. Draga Dana, ma bucur din suflet ca te-am cunoscut. Esti foarte draguta, exact asa cum mi-am imaginat ca esti, plina de calitati si iti doresc sa te bucuri de premiul de la Electrolux ca de un cadou bine-meritat! Te felicit inca odata, te imbratisez si il pup pe Andu!

    RăspundețiȘtergere
  12. Imi plac intalnirile de genul asta, felicitari si la cat mai multe! :)

    RăspundețiȘtergere
  13. Draga mea, cristina, si eu ma bucur nespus ca te-am cunoscut...si tu esti exact asa cum mi-am imaginat, sper sa ne mai intalnim si cu alte ocazii, si tu pupal pe Harry!!!!

    RăspundețiȘtergere
  14. Mihaela, multumim tare mult!Te pupam :*

    RăspundețiȘtergere
  15. Ma bucur sincer pentru voi ca v-ati intalnit si mai ales in asa cadru si pentru asa motiv ,felicitari din suflet!!pup o zi frumoasa iti doresc!!!

    RăspundețiȘtergere
  16. Mona multumim si noi tare mult, te pupam dulce :*

    RăspundețiȘtergere
  17. Felicitari harnicuto si pentru "plimbare"si pentru premiu!Mii de pupici!

    RăspundețiȘtergere
  18. Te felicit din tot sufletul pentru participare si pentru ca ai castigat.Te pup!

    RăspundețiȘtergere
  19. Dia, eu iti multumesc din tot sufletul, esti o dulce, te pup :*

    RăspundețiȘtergere
  20. Felicitari, Dana, din tot sufletul! Cred ca iti trebuie ceva mai mult curaj sa gatesti in fata unui public, de aceea meriti din plin aprecierile. Bravo!

    RăspundețiȘtergere
  21. silvia, multumesc tare mult, intr-un fel asa este, de aceea am avut asa emotii mari, insa la inceput nu era nimeni, asa ca mi-am intrat in mana repede si deja cand aparuse lumea, nici n-am mai bagat de seama ca se invarteau pe langa noi ;)) te pup :*

    RăspundețiȘtergere
  22. Super... Felicitari, amandoua doua frumoase si bune gospodine. Pup!

    RăspundețiȘtergere
  23. SARA, MULTUMIM TARE MULT, ESTI O DRAGUTA, TE PUPAM!

    RăspundețiȘtergere
  24. Ce gospodine harnice si frumoase, bravo voua!!

    RăspundețiȘtergere
  25. Liana, multumim tare mult, te pupam :*

    RăspundețiȘtergere

Comandă pizza online!

o comunitate frumoasa si unita, intrati si aruncati o privire :)