Ideea nu-mi apartine am gasit-o pe net la mai multe persoane.
Daca vreti sa-i faceti si voi o surpriza placuta iubitului sau iubitei nu ezitati sa incercati.
Pentru mine in fiecare zi este ziua indragostitilor, cine ma cunoaste stie cat de mult imi plac inimioarele si ca sunt o amorezata si cu capul in nori, uneori, nu mereu :)):))
Sa trecem la reteta care nu stiu daca poate fi reteta, mai degraba o idee faina :)
Pentru o inimioara avem nevoie de:
- 1/2 crenvusti
- 1 ou ( va recomand oua mici, de prepelita ar fi indicat, insa merg si cele de gaina, eu de gaina am avut )
- cascaval
- 1 scobitoare
- si multa multa dragoste!!!!!
Cum trebuie sa procedam:
Taiem crenvustiul pe jumatate, iar fiecare jumatate o crestam pe lung in 2, insa nu de tot, trebuie sa ramana prinsa intr-unul din capete, ca in poza, dupa care intoarcem usor, formand o inimioara.
Ca sa stea prinsa in celalalt capat prindem cu o scobitoare.
Intr-o tava termorezistenta ( de preferat de yena ) punem inimioara fara nici un pic de ulei.
Spargem oul si-l punem cu grija in mijlocul inimioarei ( eu am avut un ou mare, asa ca am spart oul si am separat albusul de galbenus, punand galbenusul in mijlocul inimioarei si din albus am pus cate putin pe margini )
Bagam tava in cuptorul preincalzit pana cand oul incepe sa se coaca.
Inainte de a scoate tava din cuptor punem feliute mici de cascaval pe margini deasupra albusului, pentru a nu acoperii galbenusul .
Servim cu multa dragoste alaturi de partener !!!!
Ps. Cred ca merge la fel de bine si cu carnati oltenesti sau niste carnati nu foarte grasi.
Inimioarele se pot face si in tigaie, prajite, eu am preferat sa le fac in varianta mai sanatoasa!
Ce inventiva esti! Felicitari!
RăspundețiȘtergereSi...te asteapta un premiu pe la minehttp://prajituricisialtedulciuri.wordpress.com/2012/02/11/342/
Multumesc, dar nu este ideea mea, nu stiu cine a inventat-o, insa nu pot decat sa-i multumesc :) te pup si voi lua cu mare drag premiul, dar avand in vedere ca l-am mai primit si l-am si daruit deja, o sa te trec in postarea cu pricina :) it multumesc ca te-ai gandit si la mine!!!!
ȘtergereNu stiu ce se intampla de nu reusesc sa-ti dau linkul, dar poti sa-ti iei premiul de la rubrica premii si altele
RăspundețiȘtergereCe idee!!!!
RăspundețiȘtergereFelicitari! Jumatatea ta trebuie sa aprecieze!
Pupici!
Multumesc Doamna Mari, va pup!
ȘtergereSuper idee!!!
RăspundețiȘtergereUn inceput de zi minunat!
Te pup!
Multumesc Alynusa, te pup!!!
ȘtergereO saptaama minunata!
Super idee!! Felicitari!
RăspundețiȘtergereMultumesc Alexandrina, pupici!
ȘtergereSuperb!!!!o zi minunata sa ai!!!
RăspundețiȘtergereArata fantastic! :)
RăspundețiȘtergereMultumesc frumos! :*
ȘtergereEu as face cu carnati, nu sunt fan crenvusti!
RăspundețiȘtergereDar recunosc ca arata f bine!
Multumesc Cristina, nici eu nu-s fan crenvusti, stiu ca sunt facuti numai din prostii, insa ce sa fac daca lui doru ii plac?!
ȘtergereOricum evit sa cumpar, doar ca ma mai trezesc cu el cateodata cumparand :)))
Cred ca-i mult mai gustos cu carnaciori, insa aia merg prajiti, ori noi momentan nu avem voie :( te pup
Uite ca uitasem de acest Mic dejun... AM facut si eu la fel acum vreo 3 ani!...
RăspundețiȘtergereFelis, eu abia anul asta am descoprit ideea si cu siguranta o voipune in practica de cate ori voi avea ocazia...nu trebuie sa fie neaparat o zi speciala pentru a pregatii asa ceva, zic eu :D
ȘtergerePupici
Ingenioasa si de efect. Am vazut-o si la Edith. Numai iubire. Pup!
RăspundețiȘtergereChiar ingenioasa si de efect, am vazut-o si eu la Edith, doar ca nu m-am inspirat de la ea, din cate am vazut, ea le-a prajit si arata mult mai bine, insa cu siguranta au avut acelasi efect :) Te pup!
ȘtergereEste foarte frumoasa.Pup!
RăspundețiȘtergereMultumesc Dia, te pup!
ȘtergereBuna ideea, pentru un mic dejun romantic!
RăspundețiȘtergereMultumesc, te pup!
Ștergere