"Legenda spune ca acest desert a fost creat in onoarea celebrei balerine de origine rusa Anna Pavlova, in anii 1920, in timpul in carea aceasta se afla in turneu. Desi atat Australia, cat si Noua Zealanda isi disputa originea acestei retete, se pare totusi ca un Chef al unui hotel din Wellington, Noua Zealanda, a creat acest desert special pentru celebra balerina."
Pentru cei care nu stiu ce inseamna pavovla, aceasta seamana cu bezeaua, dar nu este, deoarece bezeaua este uscata si crocanta, iar blatul de pavovla are exteriorul crocant si interiorul moale, lipicios si pufos, acoperit cu frisca si fructe.
Arata foarte frumos!
RăspundețiȘtergereSunt atat de elegante!Pup!
RăspundețiȘtergereSunt tare frumusele!
RăspundețiȘtergereFoarte frumos le-ai decorat! ;)
RăspundețiȘtergerePupici
Sunt SU-PER-BE !!!!
RăspundețiȘtergereZau ca nu m-as incumeta sa musc din ele, atat de faine sunt.
Bravo tie Dana !
Te tzuc...
buuuune tare si dragalase!!!!!!
RăspundețiȘtergerepup