sâmbătă, 19 decembrie 2009

PRAJITURA "OZN"



blatul pandispan:

- 6 oua
- 6 linguri de zahar
- 6 linguri de faina
se bat albusurile separat, se adauga zaharul, galbenusurile si faina( toate treptat), se tapeteaza o tava mare de cuptor, se toarna compozitia si se baga la cuptor la foc potrivit.

blatul maro

2 oua se bat bine cu 6 linguri de zahar, apoi se adauga 4 linguri de ulei, 2 linguri cacao si un praf de copt stins cu otet, apoi faina cat cuprinde,aluatul rezultat nu trebuie sa fie prea tare, se tai in 2 si se intinde cat fundul tavii de la cuptor. dupa ce sunt coapte ambele blaturi se intinde crema astefel: se asaza un blat maro, crema, baltul padispan, crema si apoi baltul maro.

crema:

- se pune la fiert un litru de laptecu 300 de g zahar, treptat se adauga faina( se bate permanent cu telul pana se ingroasa), se pune sucul de la 2 potocale, iar la sf se pune un pachet de unt ( margarina ).

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Comandă pizza online!

A apărut o eroare în acest obiect gadget

o comunitate frumoasa si unita, intrati si aruncati o privire :)