Ingrediente
- un piept de pui + 1 tacam de pui
- un cartof
- un morcov
- un dovlecel
- ceapa
- ardei rosu
- telina
- radacina patrunjel
- pastarnac
- sare
- zeama de lamaie
- patrunjel proaspat
- Mod de preparare
se spala carnea, pieptul se taie cubulete, iar tacamulil transam in bucati mai mici, apoi se pune la fiert, se spumeaza de cate ori este nevoie.
intre timp taiem legumele , sau le dam pe razatoarea, si le punem peste carnea de pui, le lasam pana fierb, dupa care punem sare dupa gust si zeama de lamaie.
dupa ce am luat de pe foc punem patrunjelul tocat marunt.
intre timp taiem legumele , sau le dam pe razatoarea, si le punem peste carnea de pui, le lasam pana fierb, dupa care punem sare dupa gust si zeama de lamaie.
dupa ce am luat de pe foc punem patrunjelul tocat marunt.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu