sâmbătă, 6 martie 2010

rasol de vitel


* o bucata rasol de vitel
* o ceapa
* 1 morcov
* 1 ardei
* 4 cartofi
* patrunjel
* sare
* piper alb
* boia iute
* 1 lingura bulion
* 1 capatana usturoi
se pune ceapa la calit, impreuna cu morcovul si ardeiul, dupa care punem si rasolul taiat bucati mai mari si usturoiul pisat si lasam sa se inabuse bine, dupa care punem apa cat sa acopere carnea si lasam sa fiarba bine, dak este nevoie adaugam apa de cate ori va f nevoie,pana fierbe bine carnea, cand e carnea fiarta punem si cartofii taiati cubulete, si condimentele, dupa ce au fiert si cartofii punem si bulionul, dupa ce luam de pe foc punem patrunjelul taiat marunt.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Comandă pizza online!

A apărut o eroare în acest obiect gadget

o comunitate frumoasa si unita, intrati si aruncati o privire :)