aceasta reteta am vazut-o la lili musat si mi-am zis ca trebuie neaparat sa o incerc, am adaptat-o putin, iar rezultatul a fost super!!!!
Ingrediente
- 1 cepa mare
- 3 linguri faina
- 1 linguritai amidon
- 1/2 lingurita praf de copt
- o canuta de lapte
- 1 ou
- cascaval ras
- ulei pentru prajit
- sare
- piper
Mod de preparare
se taie ceapa rondele si se da la frigider pt o ora( de ce nu stiu :D )., puneti o folie peste ea k sa nu fie nevoie sa luati frigiderul la spalat :))
pregatim compozitia din toatae ingredientele de mai sus, amestecam pt inceput faina cu laptele, pt a nu se face cocoloase, apoi punem oul, cascavalul ras, sarea, piperul, praful de copt, amidonul..si cred k le-am zis pe taoate :D
pregatim compozitia din toatae ingredientele de mai sus, amestecam pt inceput faina cu laptele, pt a nu se face cocoloase, apoi punem oul, cascavalul ras, sarea, piperul, praful de copt, amidonul..si cred k le-am zis pe taoate :D
Tipsuri
- eu le-am stropit cu lamaie
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu