- * felii subtiri de paine
- unt
- * cateva ciuperci
- * pastrama de porc
- * 1 carnacior
- * cascaval ras
- * Un ardei rosu
- * Ketchup
- * Masline
- *porumb
- *fasole verde
- *mazare
- *branza topita la sul
Ungem o tava cu putin unt.
Tapetam toata suprafata tavii cu feliile de paine.
Topim untul si vom unge toate feliile de paine cu el.
Punem tava in cuptorul incalzit, la foc mare, timp de 10 min.
Intre timp pregatim toping-ul:
Taiem feliile de pastrama pe jumatate, ardeii feliute, cipercile, carnaciorul, dam cascavalul pe razatoare.
Scoatem tava din cuptor si acoperim blatul cu ketchup, dupa care vom pune ingredientele, iar deasupra amestecul cascavalul ras si branza topita si mai dam inca 20 -25 de min la cuptor.
Tapetam toata suprafata tavii cu feliile de paine.
Topim untul si vom unge toate feliile de paine cu el.
Punem tava in cuptorul incalzit, la foc mare, timp de 10 min.
Intre timp pregatim toping-ul:
Taiem feliile de pastrama pe jumatate, ardeii feliute, cipercile, carnaciorul, dam cascavalul pe razatoare.
Scoatem tava din cuptor si acoperim blatul cu ketchup, dupa care vom pune ingredientele, iar deasupra amestecul cascavalul ras si branza topita si mai dam inca 20 -25 de min la cuptor.
Pare gustos!
RăspundețiȘtergerepare si este tare gustoasa, e pt prima oara cand fac si nu-mi pare rau ca am incercat
RăspundețiȘtergere