Un alt fel de pizza.
Ingrediente
- pt blat:
- 150 g faina
- 1 lingura cu ulei
- 1 lingurita cu drojdie uscata
- putina sare
- 125 ml lapte rece
- cascaval ras
- ciuperci
- kaiser/sunculita presata/salam
- sos de pizza
- masline
Mod de preparare
Pt blat:
Punem intr-un castron faina, uleiul, sarea, drojdia si laptele rece ( de la frigider), amestecam toate ingredientele pana se formeaza un aluat care sa nu se lieasca de degete.
Formam o bila, o invelim in folie alimentara si o dam la rece pentru cel putin 30 de minute.
Intindem o foaie dreptungiulara, o ungem cu ulei, apoi cu sos de pizza, punem carnaciorii taiati rondele, kaiser-ul, taiat cubulete, ciupercile, ceapa verde si cascaval ras.
Rulam cu grija si taiem bucati de 2 degete, le punem in tava si le coacem app 10-20 de min.
Punem intr-un castron faina, uleiul, sarea, drojdia si laptele rece ( de la frigider), amestecam toate ingredientele pana se formeaza un aluat care sa nu se lieasca de degete.
Formam o bila, o invelim in folie alimentara si o dam la rece pentru cel putin 30 de minute.
Intindem o foaie dreptungiulara, o ungem cu ulei, apoi cu sos de pizza, punem carnaciorii taiati rondele, kaiser-ul, taiat cubulete, ciupercile, ceapa verde si cascaval ras.
Rulam cu grija si taiem bucati de 2 degete, le punem in tava si le coacem app 10-20 de min.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu