duminică, 9 mai 2010

Ciorba de vacuta


imi place ca aceasta ciorba sa o fac cu foarte multe legume.

Ingrediente

  • Portii: 0Portii: -
  • Timp de preparare Timp de preparare: sub 90 minute

Mod de preparare

Cu o seara inainte de a pregatii ciorbita punem carnea la macerat in lapte si dam la frigider pana a 2-a zi.

Taiem carnea cubulete mici si o punem la fiert cu putina sare.

Dupa ce fierbe si se formeaza spuma, aruncam prima apa , spalam carnea si o punem din nou la fiert.

Cand carnea este aproape fiarta punem si legumele taite dupa preferinta, lasam sa fiarba impreuna, cand s-au inmuiat legumele punem si bulionul.

La sfarsit punem verdeata tocata marunt.

Se serveste cu smantana si ardei iute.

Tipsuri

  • 1carnea se pune la macerat in lapte de seara pt a se fragezii.
  • 2eu arunc prima apa si spal carnea pt ca asa iese ciorba limpede

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Comandă pizza online!

A apărut o eroare în acest obiect gadget

o comunitate frumoasa si unita, intrati si aruncati o privire :)