sâmbătă, 15 mai 2010

Tiramisu cu capsuni si pepene rosu


pe cat de rapid, pe atat de gustos....sa stiti ca e mult mai frumos in realitate :(........

Ingrediente

  • o cutie de piscoturi cu 2 randuri
  • o cutie crema tiramisu ( nu am gasit unde am fost la cumparaturi marscapone )
  • 200 ml lapte pasteurizat
  • 100 ml smantana
  • cateva capsuni
  • pepene rosu
  • cacao


Mod de preparare

Pt inceput vom pune capsunile la frigider cu putin zahar deasupra pt a-si lasa siropul pe care il vom folosii la inmuaitul piscoturilor.
Amestecam praful de crema cu laptele si cu smantana si dam la rece cel putin 10 min.
Intre timp preatim piscoturile astfel:
Fiecare piscot il dam prin siropul lasat de capsuni si formam un strat peste care vom pune crema, apoi pepenele si capsunile taiate felii, inca un strat de piscoturi inmuiate in sirop, iar crema, iar pe deasupra vom pune cacao si ornam cu capsuni si pepene.
Dam la rece cateva ore.

Tipsuri

  • cand punem capsunile cu zahar la frigider, punem si putin apa ca sa ne ajunga siropul pt toate piscoturile.

2 comentarii:

  1. Trebuie sa fie o bunatate.........foarte bine arata.
    O duminica placuta!

    RăspundețiȘtergere
  2. Premii haioase te asteapta la mine pe blog.

    RăspundețiȘtergere

Comandă pizza online!

A apărut o eroare în acest obiect gadget

o comunitate frumoasa si unita, intrati si aruncati o privire :)