mmm....nici nu stiu cum sa incep, am modificat putin reteta si a iesit o nebunie totala, in locul cremei de ou, am facut crema de ciocolata, un amestec de dulce, acrisor-amarui
Ingrediente
- 5oua
- 500 ml lapte
- faina
- zahar
- esenta de vanilie
- esenta de rom
- 500 gr branza proaspata de vaci
- stafide
- 200 ml smantana
- 4 linguri cacao
- ulei
Mod de preparare
Din lapte,doua oua,faina,ulei si zahar se fac clatitele.
Dupa ce am facut clatitele pregatim crema de branza astfel:
Amestecam branza cu 2-3 linguri de zahar, esenta de vanilie, un ou si stafidele si cu aceste crema umplem clatitele.
Ungem un vas de yena cu ulei sau unt si punem clatitle una langa alta.
Pregatim crema de ciocolata, din 3 galbenusuri, 3 linguri de zahar, smantana, cacaoa si esenta de rom, le amestecam pe toate pana se omogenizeaza compozitia.
Aceasta compozitie o turnam peste clatite.
Din albusurile ramase pregatim bezeaua, pe care o punem peste crema de ciocolata si dam la cuptorul preincalzit aproximativ 20-30 de minute.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu