luni, 9 august 2010

Stufat de vitel



Ingrediente

  • carne de vita
  • 1 morcov mare
  • 3 cepe mari
  • 3 linguri cu otet,
  • 5 catei de usturoi
  • ulei de masline
  • 1 ceasca cu suc de rosii
  • sare
  • piper negru macinat
  • piper boabe
  • foi de dafin
  • verdeata


Mod de preparare

Carnea se taie in bucati potrivite si se prajeste in ulei impreuna cu jumatate din cantitatea de ceapa si cu morcovul dat pe razatoarea mare.
Se pune otet,apoi sare , piper si se da in clocot pentru un minut, apoi adaugam sucul de rosii, usturoiul, foile de dafin si o jumatate de cana cu apa si se lasa la fiert.
Cealalta jumatate din cantitatea de ceapa se prajeste si se adauga in cratita cu carne atunci cand aceasta este fiarta.
Se mai lasa la fiert pana cand sosul devine omogen si legat.
Asezonam cu verdeata.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Comandă pizza online!

o comunitate frumoasa si unita, intrati si aruncati o privire :)