joi, 9 septembrie 2010

Inghetata de pepene galben


aceasta inghetata este preferata mea, cand eram insarcinata numai asa ceva mancam, nu pentru ca aveam pofte, ci am avut p perioda tare grea de sarcina, iar inghetata ma linistea :)

Ingrediente

  • 1 pepene galben
  • 200 ml frisca lichida
  • 2 linguri zahar pudra
  • zeama de lamie

Mod de preparare

Curatam pepenele de semimte si coaja, il taiem in bucatele mici si-l pasam cu furculita sau in blender, eu am pasat cu furculita pentru ca am vrut sa raman si bucatele mici de pepene.

Mixam frisca, dupa care punem compozitia de pepene, in care am adaugat zaharul si zeama de lamaie, omogenizam compozitia si dam la comgelator intr-o caserola pentru cateva ore.

Cu 5 minute Inainte de servire scoatem caserola si o lasam la temperatura camerei.

4 comentarii:

  1. buna :) nu am mancat niciodata, fff simplu pare de facut, cred ca e ffff buna! IMI PLAC SI BILUTELE ARGINTII!nu am mai vazut asa bilute pana acum.

    RăspundețiȘtergere
  2. ms alina, chiar e simplu de facut, aici gasesti peste tot bilute de toate felurile, eu am luat din kaufland, nu stiu daca voi aveti sau cred ca gasesti in supermarket-uri,poop:*

    RăspundețiȘtergere
  3. Vai Dana mi-ai facut o pofta de inghetata,iar asta cu pepene galben intrece toate asteptarile.Imi place cum ai ornat-o.Ozi faina iti doresc!

    RăspundețiȘtergere
  4. multumesc lili, o zi frumoasa si tie :*

    RăspundețiȘtergere

Comandă pizza online!

o comunitate frumoasa si unita, intrati si aruncati o privire :)