facuta special pentru iubirea mea mica andutu.
Ingrediente
pt blat:
- 150 g faina
- 1 lingura cu ulei
- 1 lingurita cu drojdie uscata
- putina sare
- 125 ml lapte rece
- cas de vaca
- cascaval
- o felie de parizer de pui
- ardei rosu
- ardei verde
Mod de preparare
Pt blat:
Punem intr-un castron faina, uleiul, sarea, drojdia si laptele rece ( de la frigider), amestecam toate ingredientele pana se formeaza un aluat care sa nu se lieasca de degete.
Formam o bila, o invelim in folie alimentara si o dam la rece pentru cel putin 30 de minute.
Intindem o foaie rotunda subtire, o ungem cu ulei, apoipunem cascavalul si casul dat pe razatoare, ardeiul taiat feliute si parizerul taiat cubulete mici.
Dam la cuptor pt cca 10 min.
Punem intr-un castron faina, uleiul, sarea, drojdia si laptele rece ( de la frigider), amestecam toate ingredientele pana se formeaza un aluat care sa nu se lieasca de degete.
Formam o bila, o invelim in folie alimentara si o dam la rece pentru cel putin 30 de minute.
Intindem o foaie rotunda subtire, o ungem cu ulei, apoipunem cascavalul si casul dat pe razatoare, ardeiul taiat feliute si parizerul taiat cubulete mici.
Dam la cuptor pt cca 10 min.
savuroasa pizza ta,chiar ieri seara am mancat piza si nu as refuza inca o feliuta si de la tine!arata foarte bine!pupici!
RăspundețiȘtergereMS GABRIELA, PUPICI!
RăspundețiȘtergere