Ingrediente
- 2 cani de faina
- 1 plic de drojdie uscata
- 3 linguri de ulei
- 2 cesti de apa calduta
- un praf de sare
- pt topping:
- kaiser
- branza de vaca
- smantana
- masline
- ardei rosu
- ardei verde
- porumb
- mazare
- sos pebtru pizza
Mod de preparare
punem faina intr-un vas, facem o gaura in mijloc si trunam drojdia dizlovata intr-o cescuta cu apa si lasam 30 de min asa.
Dupa care incepem sa framantam, mai punem inca o ceasca de apa, uleiul si framntam bine.
Dupa ce am framantat coca punem un prosop peste si lasam langa o sursa de caldura ( ex: ochiul de la aragaz) 1 ora.
Intindem coca intr-o foaie subtire ( daca vreti sa va iasa blatul mai gros, dublati cantitatile), pe care o punem in tava tapetat cu hartie de copt, pe care o ungem cu putin ulei, sos de pizza, kaiser-ul taiat felii subtiri, branza rasa, ardeiul taiat feliute subtiri, maslinele, porumbul, mazarea si smantana ( eu nu am avut decat 2 linguri, insa puteti pune mai multa) si dam la cuptor 15-20 de minute.
Acest blat se poate folosii foarte bine pentru pizza de post.
Dupa care incepem sa framantam, mai punem inca o ceasca de apa, uleiul si framntam bine.
Dupa ce am framantat coca punem un prosop peste si lasam langa o sursa de caldura ( ex: ochiul de la aragaz) 1 ora.
Intindem coca intr-o foaie subtire ( daca vreti sa va iasa blatul mai gros, dublati cantitatile), pe care o punem in tava tapetat cu hartie de copt, pe care o ungem cu putin ulei, sos de pizza, kaiser-ul taiat felii subtiri, branza rasa, ardeiul taiat feliute subtiri, maslinele, porumbul, mazarea si smantana ( eu nu am avut decat 2 linguri, insa puteti pune mai multa) si dam la cuptor 15-20 de minute.
Acest blat se poate folosii foarte bine pentru pizza de post.
Ce bine arata.
RăspundețiȘtergereO seara placuta!
cat de bine poate sa arate, a iesit perfect, mi-a facut pofta si cred ca o sa trec si eu la actiune, sa avem pofta :D
RăspundețiȘtergere