vineri, 3 decembrie 2010

Ardei umplut cu salata de pui afumatAcest aperitiv


Acest aperitiv a fost unul dintre  aperitivele pregatite la botezul nepotelului meu.

Ingrediente

  • cativa ardei rosii
  • 1 pulpa superioara de pui, afumata ( se poate face si cu carne de pui fiarta )
  • 1 catel de usturoi
  • 1 morcov mic
  • zeama de lamaie
  • maioneza
  • sare
  •  piper

Mod de preparare

Dezoseazam pulpa de pui si o taiem marunt marunt sau o dam prin masina de tocat.
Punem peste pulpa maruntita usturoiul pisat si morcovul ras.
Condimentam cu sare si piper, dupa care se adauga maioneza ( in care am pus zeama de lamaie ) si se amesteca bine, cat sa se omogenizeze ingredientele.
Spalam ardeii si ii taiem in 4.
Vom pune pe feliile de ardei aceasta salata delicioasa.
Pofta buna!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Comandă pizza online!

A apărut o eroare în acest obiect gadget

o comunitate frumoasa si unita, intrati si aruncati o privire :)