vineri, 3 decembrie 2010

Rosii umplute cu crema de branza



Un aperitiv foarte simplu de facut, dar foarte bun si sanatos, atat pentru cei mici cat si pentru cei mari.

Ingrediente
  • cateva rosii
  • pt crema de branza:
  • 200 g branza proaspata de vaca
  • sare
  • piper
  • marar proaspat
  • 4 linguri de smantana

Mod de preparare

Spalam bine rosiile, apoi cu un cutit special taiem rosiile in forma de floare. O sa iasa 2 floricele dintr-o rosie.
Scoatem miezul din fiecare jumatate.
Cutitul special este cutitul acela in forma de "V" pentru decupat fructe sau legume, se gaseste in piata, pe la tarabe si nu costa decat vreo 2 lei
Pregatim crema de branza:
Amestecam branza cu smantana si un praf de sare, omogenizam bine compozitia, dupa care adaugam sare, piper si mararul taiat foarte fin.
Umplem jumatatile de rosii cu aceasta crema delicioasa.
Pofta buna!!!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Comandă pizza online!

A apărut o eroare în acest obiect gadget

o comunitate frumoasa si unita, intrati si aruncati o privire :)