luni, 3 ianuarie 2011

legume in sos de smantana

dupa atata carne, sunt binevenite niste legume, trebuie sa ne revenim la normal :))

Ingrediente

  • o punga amestec mexican
  • o cutie smantana
  • o capatana usturoi
  • 3-4 cartofi
  • 100 ml vin alb
  • sare
  • piper
  • marar proaspat

Mod de preparare

Curatam cartofii, ii spalam si ii taiem cubulete mici.

Ungem o tava cu unt, dupa care adaugam cartofi, amestecul mexican, usturoiul si o cana cu apa in care am pus sare dupa gust.

Dam la cuptor app20-30 de minute.

Cand legumele sunt aproape gata punem smantana peste legume si vinul alb si mai dam cateva minute la cuptor.

Servim asezonat cu marar tocat fin.

Reteta in imagini

2 comentarii:

  1. Buna ziua,

    Numele meu este Stela Cristea, sunt coordonator de proiect pentru Gustos.ro. Am placerea sa va invit sa participati cu blogul dvs. la cea de-a III-a editie a Festivalului Blogurilor Gustoase, care se va desfasura intre 4 ianuarie si 9 februarie 2011, inscrierile se fac pana pe 17 ianuarie, ora 17:00.

    La aceasta editie sarbatorim blogurile culinare cu si mai mult fast. Festivalul Blogurilor Gustoase va fi nu doar un festival, ci si o Parada a Blogurilor culinare. Scopul nostru este sa va promovam blogul, sa il facem cat mai vizibil utilizatorilor Gustos.ro si sa va aducem in prim plan pe dvs., persoana din spatele blogului, printr-un interviu inedit (cu link catre blogul dvs. si catre retetele inscrise la concurs). Interviul dvs. va aparea pentru cel putin o zi pe prima pagina Gustos.ro si pe cele din cadrul festivalului si va ramene pe site si dupa incheierea evenimentului online.

    Pe langa participarea la Parada blogurilor, va invit la concursul de retete culinare, la care va puteti inscrie cu retete de pe blogul dvs. la doua dintre cele sase categorii. Alaturi de sponsorul nostru v-am pregatit o serie de premii constand in electrocasnice pentru bucataria dvs. Inscrierile se fac pana pe 17 ianuarie, ora 17:00. Pana acum sunt peste 50 de bloguri inscrise in concurs si am publicat primele interviuri.

    Interviul este optional, puteti alege sa participati doar la concurs fara a da un interviu, insa va ajuta la promovarea blogului. Va rog sa ma contactati pentru a primi intrebarile pentru interviu sau, mai simplu, va inscrieti la festival si va contactez eu ulterior.

    Toate informatiile despre Festivalul Blogurilor Gustoase le puteti afla de aici: http://www.gustos.ro/concurs/fbg3/index.html

    Va multumesc pentru timpul acordat. Pentru nelamuriri sau informatii suplimentare, va rog sa ma contactati.

    O zi placuta,

    Stela Cristea
    Coordonator proiect Gustos.ro
    Tel: 021.324.14.04
    Fax: 021.326.72.33
    E-mail: stela.cristea@tree.ro

    RăspundețiȘtergere
  2. imi pare tare rau, insa abia acum am descoperit mesajul dvs :( multumesc tare mult pentru intentia pe care ati avut-o :)

    RăspundețiȘtergere

Comandă pizza online!

o comunitate frumoasa si unita, intrati si aruncati o privire :)