- 4 oua
- 4 carnati ( de care aveti, eu am avut facuti in casa de socrul meu)
- 1 cartofi
- 2-3 masline
- sare
- piper
- boia dulce
- patrunjel ( optional)
Curatam cartoful, il spalam si il taiem cubulete mici, dupa care il punem la prajit ( innabusit), in 2 linguri de ulei, cu capacul pus.
Cand cartofii s-au inmuiat, adaugam carnatii taiati rondele si ii lasam pana se rumenesc si ei putin ( astfel cartofii vor lua gustul carnatilor), apoi vom pune si maslinele taiate feliute.
Intre timp batem ouale cu un praf de sare, piper si boia.
Adaugam uoale btute bine peste cartofi si carnati.
Cand o intoarcem ne folosim de capacul tigaii astfel: print-o miscare rapida rasturnam omleta pe capa si invers, asa va ramane intreaga si nu se va rupe.
La fel procedam si cand o vom pune pe farfurie. ( Vom pune faruria deasupra tigaii si printr-o miscare rapida o rasturnam).
Optional asezonam cu patrunjel verde tocat fin.
Pofta buna!
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu