joi, 17 februarie 2011

Concursul, in urma caruia am castigat Mixerul



Bucataras
ne-a pregatit cel mai tare concurs cu cele mai tari premii din culinarul romanesc!
Asa ca nu am ezitat sa-mi incerc si eu norocul, stiu ca este foarte posibil ca la sfarsit sa fiu foarte dezamagita, dar macar am incercat.....
Doar cu ajutorul vostru as putea castiga un Kitchen Aid



Va rog din suflet sa-mi acordati votul vostru aici




Reteta mea este a-2-a si anume sarmalute in foi de vita, va fi incadrata in chenar rosu, exact ca in imaginea de mai sus.

Maine incepe votarea, se va vota o data pe zi pana pe 28.02 doar autentificat prin contul de Facebook, nu trebuie sa ai cont pe bucataras.ro

Aici aveti reteta cu care voi participa.


Sarmalute in foi de vita

Am si o veste buna pentru voi cei care votati, puteti fi si voi castigatori la randul vostru, Trebuie doar sa lasati un mesaj pe pagina de facebook a Kitchen AID in care sa spuneti ce produs din gama v-ati dori si de ce! Acest mesaj va va inscrie automat in tragerea la sorti pentru un super aparat din gama Kitchen Aid: Waffle (click pe Bilacia Shop pentru detaliile prodsului care poate fi al vostru cu putin noroc)


Va multumesc din suflet tuturor!!!!!

12 comentarii:

  1. eu am renuntat sa mai particip la astfel de concursuri, mai ales pe bucataras, de cele mai multe ori cistiga cel care e mai popular, nu cel care are intr-adevar produsul cel mai bun si mai frumos. Asta e parerea mea. Bafta si o sa intru sa te votez, asa ca sa nu te vad prea dezamagita :) Stiu ca robotul ala este super, mi-l doresc si eu, dar la concursuri d'astea nici o sansa ;)

    RăspundețiȘtergere
  2. cris multumesc mult pentru sustinerea ta, in legatura cu concursul, asa este, castiga cel care este mai popular, care are cel mai mare nr de voturi, toate concursurile astea sunt facute pentru a-si face rating cat mai mare si nu sunt de condamnat, pentru ca asa fac toti, nu numai bucataras, ce pot spune eu e faptul ca ei sunt foarte corecti, am participat si la concursul trecut si m-am numarat printre castigatori, iar cand a fost cazul sa se ia masuri s-au luat si chiar drastice pt unii, eu am incerdere in ei sincer!Regulamnetul este clar de la bun inceput, cine vrea sa participe isi asuma riscul asta, rpobabil or fi si concursuri in care un juriu delibereaza pe cel mai bun, insacred ca sunt foarte rare....te pup si iti doresc o zi frumoasa!

    RăspundețiȘtergere
  3. Dar astea sint concursuri de popularitate, deci nu mai poti sa il denumesti "Reteta anului", e absurd. Oricum, bafta tie si celor care participa la ele!

    RăspundețiȘtergere
  4. Am votat ... mai devreme ! ... Şi, m-aţi PREMIAT ... cu O CĂDERE DE TENSIUNE ! ~ :)
    Cornelius, :)
    PS: ... am glumit ..., dar a ţinut cam O ORĂ ! ... ~,

    RăspundețiȘtergere
  5. doarATAT imi pare rau....dar va multumesc mul pentru vot :D :)

    RăspundețiȘtergere
  6. ruxy, multumesc din suflet, te pup :*

    RăspundețiȘtergere
  7. Ti-am vazut premiul !
    Vorba romanului : prost sa fii,noroc sa ai !
    Cam asa si cu tine,ca nu-l meritai nici daca te pictai cu foita de aur,au fost retete mult mai tari ca sarmaua ta in foaie de dud!
    Ceau,ceau !

    (Mihaela)

    RăspundețiȘtergere
  8. draga mihaela sau cum te-o chema asta denota faptul ca mori de ciuda si nu ai putut sa te abtii, nu sunt nici proasta si nici nu era cazul sa ma pictez cu foaie de aur ca sa castig acest premiu, a fost un concurs unde au contat voturile, nu calitatea pozei sau a retetei, asta pentru cunostiinta ta generala, oricum nu am de ce sa-ti dau tie explicatii!!!!!!
    ramai sanatoasa!!!!

    RăspundețiȘtergere

Comandă pizza online!

o comunitate frumoasa si unita, intrati si aruncati o privire :)