duminică, 6 februarie 2011

supa de cocos ( de tara )

o iei la fuga cat astepti sa fiarba cocosul :))

Ingrediente

  • maruntaie de cocos + piept
  • o ceapa
  • 1 morcov
  • 1 ardei
  • 2 cartofi
  • telina
  • pestarnac
  • radacina de patrunjel
  • sare
  • patrunjel proaspat
  • fidea

Mod de preparare

Spalam bine carnea si opunem la fiert in apa rece cu putina sare.

Spumam de cate ori este nevoie.

Lasam sa fiarba cam 2 ore ( depinde cat de batran e cocosul)

Dupa ce a fiert carnea, o scoatem, dupa care adaugam legumele taiatae dupa preferinta.

Pieptul il taiem cubulete si incercam sa dam jos toata carnea de pe maruntaie ( eu procedez asa in special pentru andutu, apoi pt doru ca altfel nu mananca sub nici o forma carnea din supa)

Punem carnea taiata inapoi in supa.

Lasam pana fierb si legumele si adaugam fidea, mai lasam cateva munute si stingem focul

Punem sare dupa gust.

Asezonam cu ptarunjel verde tocat fin.

2 comentarii:

  1. Ce poate fi mai delicios decat o supa din pui de casa, de la tara....
    Sanatate curata iti da ! Mai ales printisorului tau.
    Daca vrei sa faci supica mea de visine sa sti ca nu este acra...doar are zahar(daca o vrei mai dulce, mai adaugi)
    Cu siguranta ca Andutu tau se va bucura de ea...
    Sa-ti creasca mare si voinic !

    RăspundețiȘtergere
  2. Sidy, multumesc tare mult, chiar o sa o incerc, mi-a placut tare mult, te pup si iti doresc o zi frumoasa :*

    RăspundețiȘtergere

Comandă pizza online!

A apărut o eroare în acest obiect gadget

o comunitate frumoasa si unita, intrati si aruncati o privire :)