Ingrediente:
- 3 oua
- un praf de sare
- 9 linguri de zahar
- 3 linguri de ulei
- 1 iaut mic de capsuni ( 125 g)
- ~ 100 g faina
- esenta de vanilie
- 1 praf de copt
- sirop de capsuni de pus deasupra
Separam albusurile de galbenusuri, le batem spuma cu un praf de sare, dupa care adaugam zaharul si batem pana devine o spuma densa si lipicioasa, din care oprim 3 linguri pentru pus peste prajitura, adaugam apoi in ce-a ramas galbenusurile, unul cate unul, uleiul, iaurtul, faina si praful de copt si omogenizam compozitia, la sfarsit punem si esenta.
Punem compozitia intr-o tava tapetata cu hartie de copt, pe care o ungem cu un strop de ulei, apoi punem bezeaua intr-o siringa sau punga si o punem usor peste compozitie, dam la cuptorul preincalzit 30 de minute la foc mic, facem testul cu scobitoarea.
Cand s-a racit o taiem si punem sirop de capsuni peste bezea.
Pofta buna!
Frumoase culori!Felicitari!
RăspundețiȘtergereWow,arata superrrr!
RăspundețiȘtergereO zi buna!
Teo, multumesc frumos!
RăspundețiȘtergereO zi frumoasa!
alynusa multumesc mult.
RăspundețiȘtergerete pup.
o zi frumoasa!
O praji simpla dar de efect, atat la gust cat si la aspect! puup!
RăspundețiȘtergeresuper reteta.acu' sa mai prind curaj sa pornesc cuptorul.pupicei
RăspundețiȘtergereCe buna trebuie sa fie...asa simpla si aromata de la sirop,imi place si ideea cu spirala...
RăspundețiȘtergerePupici si o zi placuta!!!
ce pufosenie frumoasa ti-a iesit! o grozavie delicioasa!!
RăspundețiȘtergereadela, multumesc, ma bucur ca-ti place.
RăspundețiȘtergerete pup.
o zi minunata!
sarah, multumesc...eu am facut-o duminca si la noi a plouat, a mers numai bine...acum nici eu n-as deschide cuptorul :D
RăspundețiȘtergerete pup.
o zi minunata!
Petronlea, multumesc, a fost tare buna si intr-adevar foarte aromata.
RăspundețiȘtergerete pup.
o zi frumoasa sa ai!
Antonia, multumesc tare mult.
RăspundețiȘtergereTe pup.
O zi minunata!