Ingrediente:
- o punga spaghete
- o conserva carne presata de porc
- busuioc uscat
- 3 rosii
- 4 catei usturoi
- 2 linguri ulei
- sare
- piper
- boia dulce
Intr-o tigaie punem uleiul la incins, apoi calim usor usturoiul taiat marunt si rosiile taiate cubulete sau date prin masina de tocat, stingem apoi cu putina apa si lasam pana cand au fiert rosiile, adaugam carnea pe care o amestecam usor si mai lasam sa dea cateva clocote.
La sfarsit punem busuiocul si condimentam dupa gust cu sare, piper si boiaua dulce.
Cand spaghetele au fiert le clatim sub jet de apa rece.
Punem sosul deasupra spaghetelor si servim.
Pofta buna!
Super reteta ,trecuta la caietul de retete.
RăspundețiȘtergereCe-mi place la paste este ca sunt salvatoare in situatii critice!Te pup,Dana si we placut!
RăspundețiȘtergerePupa-l pe micu,e simpatic foc!
Foarte buna si arata foarte bine, cred si eu ca a disparut repede :)! Puup!
RăspundețiȘtergereO alta reteta delicioasa de paste ,demn de retinut.
RăspundețiȘtergere