vineri, 29 iulie 2011

spaghete cu sos de carne presata si busuioc



Nu sunt o mare consumatoare de paste, dar uneori ma ia o pofta nebuna, de curand am facut aceste spaghete care s-au papat cat ai clipii.

Ingrediente:
  • o punga spaghete
  • o conserva carne presata de porc
  • busuioc uscat
  • 3 rosii
  • 4 catei usturoi
  • 2 linguri ulei
  • sare
  • piper
  • boia dulce
Punem spaghetele la fiert in apa cu sare, iar intre timp pregatim sosul.
Intr-o tigaie punem uleiul la incins, apoi calim usor usturoiul taiat marunt si rosiile taiate cubulete sau date prin masina de tocat, stingem apoi cu putina apa si lasam pana cand au fiert rosiile, adaugam carnea pe care o amestecam usor si mai lasam sa dea cateva clocote.
La sfarsit punem busuiocul si condimentam dupa gust cu sare, piper si boiaua dulce.

Cand spaghetele au fiert le clatim sub jet de apa rece.
Punem sosul deasupra spaghetelor si servim.
Pofta buna!




4 comentarii:

  1. Super reteta ,trecuta la caietul de retete.

    RăspundețiȘtergere
  2. Ce-mi place la paste este ca sunt salvatoare in situatii critice!Te pup,Dana si we placut!
    Pupa-l pe micu,e simpatic foc!

    RăspundețiȘtergere
  3. Foarte buna si arata foarte bine, cred si eu ca a disparut repede :)! Puup!

    RăspundețiȘtergere
  4. O alta reteta delicioasa de paste ,demn de retinut.

    RăspundețiȘtergere

Comandă pizza online!

A apărut o eroare în acest obiect gadget

o comunitate frumoasa si unita, intrati si aruncati o privire :)