joi, 13 octombrie 2011

Ciorba de aripioare, pipote si inimi de pui

Ingrediente:
  • 500 g Aripioare
  • 1 caserola pipote cu inimi
  • 1 morcov
  • 1 ardei
  • pastarnac
  • telina
  • 1 cartof
  • 1 ceapa
  • 1 dovlecel
  • 1 ou
  • sare
  • leustean
  • patrunjel
  • bors
  • 2 linguri orez
  • saracilat ( zarzavat)
Spalam si curatam carnea, dupa care o punem la fiert in apa cu sare si lasam sa fiarba.

Spumam de cate ori este nevoie.

Cand nu se mai formeaza spuma, punem legumele date pe razatoare sau taiate dupa preferinte si orezul spalat in cateva ape, dupa care lasam sa fiarba impreuna.

Cand legumele s-au inmuiat punem saracilatul si borsul si mai lasam10 - 15 min pe foc.

La sfarsit adaugam sare dupa gust, dupa ce am oprit focul, batem oul ca pentru omleta si-l turnam in fir subtire peste ciorba, iar cu ajutorul unei furculite il facem franjuri, asezonam cu leustean si patrunjel.
Servim cu ardei iute.
Pofta buna!

6 comentarii:

  1. Grozava!!!!!!!ma inviti la masa?!!:))o zi faina !!!

    RăspundețiȘtergere
  2. cum sa nu te invit?!te astept, dar hai mai repede ca se raceste :)
    te pup!

    RăspundețiȘtergere
  3. Dana draga mea,la fix ciorbica ta pe vremea asta urata!Eu vreau mai fierbinte:)Te pup!

    RăspundețiȘtergere
  4. Teo, fierbinte sa fie atunci :) te pup!

    RăspundețiȘtergere
  5. azi o sa ancerc sa fac aceasta ciorbita sper sa ami iasa ca de nu o arunc la bursuc si poate nici el nu o mananca

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Anonim, sper ca ti-a iesit ciorbita, astept sa-mi spui daca ti-a placut!

      Ștergere

Comandă pizza online!

A apărut o eroare în acest obiect gadget

o comunitate frumoasa si unita, intrati si aruncati o privire :)