Bruschetele sunt specialitatile italienilor, istoria lor este simpla datorita ingredientelor principale: paine, usturoi si ulei, in ziua de azi se consuma peste tot in lume ca fiind delicatese si se pot savura in orice combinatie, eu am ales sa le fac in combinatie cu cascaval si sunca presata.
- 6 felii de paine
- o rosie
- 3-4 catei usturoi
- piper
- sare
- oregano
- cascaval ras
- 2-3 felii sunca presata
- ulei de masline
Prajim feliile de paine intr-o tigaie de teflon sau la prajitorul de paine.
Cand feliile de paine sunt gata, se scot pe o farfurie si apoi se freaca pe o parte cu usturoi ungandu-se si cu putin ulei de masline.
Rosiile si sunca presata o taiem cubulete mici, le punem peste feliile de paine, condimentam cu sare si piper dupa gust, apoi punem si cascavalul ras si dam la cuptor 2-3 minute pana se topeste cascavalul.
Dupa ce le-am scos de la cuptor asezonam cu oregano.
Se servesc calde atat ca aperitiv, mic dejun sau cina.
Cand feliile de paine sunt gata, se scot pe o farfurie si apoi se freaca pe o parte cu usturoi ungandu-se si cu putin ulei de masline.
Rosiile si sunca presata o taiem cubulete mici, le punem peste feliile de paine, condimentam cu sare si piper dupa gust, apoi punem si cascavalul ras si dam la cuptor 2-3 minute pana se topeste cascavalul.
Dupa ce le-am scos de la cuptor asezonam cu oregano.
Se servesc calde atat ca aperitiv, mic dejun sau cina.
Pofta Buna!!!
Bune,foarte bune cu orice combinatie
RăspundețiȘtergerepupici!
Multumesc Doamna Lulu, va pup si va doresc o duminica minunata!
RăspundețiȘtergerece foame aaammmmmm !!!!
RăspundețiȘtergereMa bucur ca-ti plac :)
ȘtergereDeja-mi lasa gura apaaaaaaaaaaaaa.....
RăspundețiȘtergereBravo !
Arata tare delicios!!!
RăspundețiȘtergere