- 1 kg cane de porc cu os
- 1 varza
- 1 ceapa
- 1 ardei
- 1 morcov
- bulion
- cimbru
- marar
- sare
Se pune carbea la fiert pana incepe sa se desfaca dupa os.
Se adauga apoi legumele taiate dupa preferinta.
Varza se taie putin mai mare si se adauga si ea in oala.
Cimbrul il bagam incade acum ( am inteles ca el ese secretul acestei mancarici ).
Se adauga si bulionul si se lasa pana cand varza s-a inmuiat foarte bine.
Sarea si mararul se pun la sfarsit.
Se poate servii cu smantana si ardei iute.
Tare apetisanta este!
RăspundețiȘtergerePup!
Dia, multumesc, pup :*
Ștergerepe ratza e mai gustos!
RăspundețiȘtergereasa e, secretul e cimbru, se pun inclusiv betele de cimbru la fiert.
arata foarte bine!
mira
Mira, prima oara am mancat cu carne de curcan, banuiesc ca e la fel de buna si cu rata, multumesc de vizita! pupici
ȘtergereUn deliciu,bravo!!
RăspundețiȘtergereMultumesc doamna Lubita, va pup :*
Ștergeretare buna trebuie sa fie, nu am mancat pana acum dar m-ai facut curioasa sa incerc..;)
RăspundețiȘtergereNu o sa-ti para rau, te pup :*
Ștergere