- pt blat:
- 150 g faina
- 1 lingura cu ulei
- 1 lingurita cu drojdie uscata
- putina sare
- 125 ml apa rece
- pt toping:
- sos de pizza
- cartofi prajiti
- oregano
Pt blat:
Punem intr-un castron faina, uleiul, sarea, drojdia si apa rece. Amestecam toate ingredientele pana se formeaza un aluat care sa nu se lieasca de degete.
Formam o bila, o invelim in folie alimentara si o dam la rece pentru cel putin 30 de minute.
Intindem o foaie dreptungiulara, o ungem cu ulei, apoi cu sos de pizza, punem cartofi prajiti si oregano..
Rulam cu grija si taiem bucati de 2 degete, le punem in tava si le coacem app 10-20 de min.
Punem intr-un castron faina, uleiul, sarea, drojdia si apa rece. Amestecam toate ingredientele pana se formeaza un aluat care sa nu se lieasca de degete.
Formam o bila, o invelim in folie alimentara si o dam la rece pentru cel putin 30 de minute.
Intindem o foaie dreptungiulara, o ungem cu ulei, apoi cu sos de pizza, punem cartofi prajiti si oregano..
Rulam cu grija si taiem bucati de 2 degete, le punem in tava si le coacem app 10-20 de min.
Ce faina este ideea pentru zilele de post!
RăspundețiȘtergereCe bine arata!! Mi-ai facut pofta :)
RăspundețiȘtergere