luni, 9 noiembrie 2009

salata de boeuf






  • 2 morcovi
  • 8 cartofi
  • 1 borcan de gogosari in otet
  • 1 borcan de castraveti in otet
  • 1 cutie de mazare fiarta
  • 200 grame piept de pui fiert
  • 280 grame maioneaza
  • sare
Cum se prepara
  • Se pun la fiert cartofii si morcovii.
  • Cand au fiert se taie cubulete mici.
  • Se taie gogosarii si castravetii in cubulete mici si se lasa la scurs.
  • Se taie in cubulete si pieptul de pui fiert.
  • Ingredientele tocate se amesteca apoi cu maioneza.
  • Dupa ce s-a obtinut o compozitie uniforma aceasta se pune pe un platou si se imbraca cu maioneza si se decoreaza dupa preferinte.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Comandă pizza online!

A apărut o eroare în acest obiect gadget

o comunitate frumoasa si unita, intrati si aruncati o privire :)