ingrediente:
pt crema:
- o budinca de vanilie
- 500 ml lapte
- 3 liguri zahar
- 2 banane
pt blat:
- 3 oua
- 3 linguri de zahar tos
- 3 linguri de faina
- un pliculrt zahar vanilat
- un pliculet praf de copt
- sirop de cires
pt decor:
- nuca de cocos
Mod de preparare:
Blatul: se bat albusurile spuma tare, se pune zaharul in ploaie, apoi galbenusurile, faina amestecata cu un praf de copt. Se coace in tava tapetata cu hirtie.
Crema: se fierbe budinca conform instructiunilor de pe plic
Peste blat se pune crema, siropul de cirese, apoi cele doua banane si se ruleaza si pe deasupra pudram cu nuca de cocos si se da la rece.
Retete
- Pagina de pornire
- Despre mine
- Torturi
- Prajituri
- Dulciuri de post
- Fondant/ornamente
- Fripturi
- Mancare pt bebelusi
- Mancare cu carne
- Mancare de post
- Supe - Ciorbe
- Pizza
- Salate si sosuri
- Aperitive - Garnituri
- Aluaturi dospite
- Paste
- Omlete
- Muraturi - Sirop - Dulceata
- Coktail
- Concursuri
- Evenimente - Premii
- Publicitate
- Blogroll
- Idei pentru Valentine's Day si Dragobete
- Idei pentru masa de Paste
- Idei pentru masa de Craciun si Revelion
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu