Retete
- Pagina de pornire
- Despre mine
- Torturi
- Prajituri
- Dulciuri de post
- Fondant/ornamente
- Fripturi
- Mancare pt bebelusi
- Mancare cu carne
- Mancare de post
- Supe - Ciorbe
- Pizza
- Salate si sosuri
- Aperitive - Garnituri
- Aluaturi dospite
- Paste
- Omlete
- Muraturi - Sirop - Dulceata
- Coktail
- Concursuri
- Evenimente - Premii
- Publicitate
- Blogroll
- Idei pentru Valentine's Day si Dragobete
- Idei pentru masa de Paste
- Idei pentru masa de Craciun si Revelion
luni, 11 ianuarie 2010
pizza de casa
Pentru aluat avem nevoie de:
- 750g de faina alba
- o canita de apa calduta
- un cub de drojdie
- o canita de ulei
- o priza de sare
In apa calda dizolvam drojdia si in mijlocul fainii facem o gropita in care turnam apa cu drojdia. Cand incepe sa creasca, amestecam cu toata faina si turnam uleiul incet framantand energic un aluat elastic. Saram dupa gust Lasam aluatul sa creasca 30 de minute, intr-un loc cald.
Pentru topping:
-ciuperci
-masline
-salam
-mozarela
-adrei rosu
-porumb
-mazare
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu