preferata mea pe timpul verii
Ingrediente
- o punga de vinete de la congelator ( bune ar fi fost cele proaspete)
- o ceapa
- ulei
- sare
- sare de lamaie
- Portii: -
- Timp de preparare: sub 15 minute
Mod de preparare
Punem vinetele la dezghetat intr-o sita ca sa se scurga foarte bine apa.
Dupa ce s-au dezghetat le tocam putin, dar nu foarte mult si le punem intr-un vas cu sare si le mixam frumos ( eu asa le fac si nu mai stau sa le toc pana imi vine rau), adaugam ulei, mixam, iar la sfarsit punem putina sare de lamaie ( asta pentru a le albii ) si ceapa tocata marunt
Se servesc pe paine cu rosii.
Eu fara rosii nu le pot manca.
Buna si foarte usor de facut!sa stii ca folosesc si eu vinete congelate si deja coapte,pentru ca nu mai pierzi atata timp sa le coci!pupicei!
RăspundețiȘtergereasa este gabriela, dar maimult iarna, asta a foat ultima punga din pacate, tre' sa luam din piata de acum si-s asade scumpe :((...da ce sa facem....te pup , o zi frumoasa iti doresc :*
RăspundețiȘtergere