marți, 3 august 2010

Salata de fasole verde cu maioneza si usturoi



Daca o veti face odata, cu siguranta a 2 a oara veti face portie dubla.
Este o salata delicioasa, care merge foarte bine pentru o masa festiva sau pur si simplu cand gasim fasole verde peste tot.

Ingrediente

  •  fasole verde  - app. 300 g
  • maioneza - facuta din 2 galbenusuri si 100 ml ulei, un praf de sare si  zeama de lamaie 
  • 2-3 catei usturoi
  • marar
  • sare
  • piper
  • 1/2 morvov


Mod de preparare

Spalam fasolea, rupem coditele si atele, daca este nevoie si o punem la fiert in apa cu sare. Dupa ce a fiert o punem la scurs si in acelasi timp si la racit.
Intre timp pregatim maioneza.
Taiem fasolea marunt, tocam mararul, morcovul se da pe razatoare, usturoiul il pisam si punem toate ingredientele intr-un bol.
Condimentam cu sare si piper dupa gust .
La sfarsit adaugam maioneza si amestecam usor.


Se da la rece inainte de servire.
Noi am servit-o cu rosii.



 Pozele vechi :)







Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Comandă pizza online!

A apărut o eroare în acest obiect gadget

o comunitate frumoasa si unita, intrati si aruncati o privire :)