marți, 29 martie 2011

mazare cu pipote si inimi


mazare facuta in orice forma e preferata lui doru, iar andutu il mosteneste, papa atat de bine mazare ca nici nu-mi vine sa cred

Ingrediente

  • o punga de mazare congelata
  • 2 cartofi
  • 1 morcov
  • o ceapa
  • ardei rosu congelat am avut eu
  • 300 g pipote si inimi
  • patrunjel
  • sare
  • piper
  • nuscoara
  • boia dulce

Mod de preparare

Pentru inceput spalam si curatam pipotele si inimile de pielite si le punem la fiert in apa rece cu putina sare.
Spumam de ate ori este nevoie.
In alta olicica inabusim ceapa, cu morcovul si ardeiul in 2 linguri de ulei, o lingura de boia si un pahar de apa.
Dupa ce s-au inmuiat legumele le punem peste pipote si inimi.
taiem cartofii cubulete si ii punem si pe ei peste si ii lasam pana se inmoaie.
Apoi pune si mazarea si lasam pana fierb toate.
La sfarsit condimentam cu sare, piper si nucsoara dupa gust.
asezonam cu patrunjel.
Servim alaturi de o salata de leurda.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Comandă pizza online!

A apărut o eroare în acest obiect gadget

o comunitate frumoasa si unita, intrati si aruncati o privire :)