duminică, 1 mai 2011

Cartofi in sos de rosii cu pipote, inimi si aripi



Ingrediente

  • 1 kg cartofi
  • 300 g pipote si inimi
  • 2 aripi
  • sare
  • piper
  • boia
  • 1 cana sos de rosii
  • o lingura ulei
  • patrunjel
  • mirodenia

Mod de preparare

Spalam cartofii si ii taiem felii potrivite.
Spalam si pipotele si inimile si le curatam de pielite.
Aripile le taiem pe jumatate si le spalam.
Punem o lingura de ulei intr-o tava, adaugam cartofii si carnea, sucul de rosii, condimentam dupa gust si completam cu apa cat sa acopere tot.
Dam la cuptorul preincalzit o ora.
Dupa ce scoatem tava asezonam cu patrunjel verde tocat fin.
Pofta buna!


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Comandă pizza online!

A apărut o eroare în acest obiect gadget

o comunitate frumoasa si unita, intrati si aruncati o privire :)