INGREDIENTE
- o caserola pipote
- 1 kg cartofi
- 1 ceapa verde
- 1 ardei
- tocana de legume/bulion
- sare
- piper
- patrunjel proaspat.
Spalam si curatam pipotele de pielite.
Incingem cuptorul.
Punem pipotele intr-o tava termorezistenta, le acoperim cu apa si dam la cuptor, pana cand acestea se patrund usor.
Punem apoi cartoii taiati cubulete, ceapa, ardeiul si tocana de legume si dam din nou la cuptor pana cand sunt gata si acestea.
La sfarsit condimentam si asezonam cu patrunjel verde.
Servim cu smantana.
wow,ce bine arata!
RăspundețiȘtergerede mult nu am mai mancat pipote...
Si mie imi plac tare pipotele.. Buna combinatia ! pup
RăspundețiȘtergerecred ca ies foarte fragede si delicioase pipotele gatite la cuptor.trebuie sa incerc.pupicei si o duminica minunata
RăspundețiȘtergerealynusa, multumesc.
RăspundețiȘtergerete pup.
o duminica frumoasa
Antonia, eu nu ma omor dupa ele, in schimb sotul meu, da....el le prefera prajite cu ceapa, insa eu nu prea sunt cu prajelile, asa ca il mai pacalesc din cand in cand si ii fac la cuptor :D
RăspundețiȘtergerete pup.
o duminica frumoasa!
sarah, ies destul de fragede, dar e bine de stiut ca mancarea la cuptor e mult mai sanatoasa.
RăspundețiȘtergerete pup.
o dumminica frumoasa!