sâmbătă, 21 aprilie 2012

Sapunuri handmade by KaBea

De curand am avut deosebita placere de a ma cunoaste personal cu Beatrice, sponsorul meu de la concursul de iepuras.
Cum amandoua suntem din Valcea, era si pacat sa nu ne cunoastem si personal.
Apreciez tare mult ceea ce face ea.
Am fost in vizita la ea si am plecat incarcata de sapunuri, care mai de care mai frumoase si  mai parfumate.
Nu am apucat sa le incerc pe toate, insa sunt convinsa ca sunt excelente toate.
Dar sa las vorbaria si sa va arat niste poze cu ceea ce iese din mainile ei.


Sapun Family Soap cu propolis
Ingrediente: ulei de cocos, floarea soarelui, ulei de musetel, ulei de galbenele, suc aloe vera, NaOH, migdale, propolis crud.
  Sapunul  iti ofera tie si copilului tau un remediu pentru sanatatea pielii tale combinand protectia antibacteriana a uleiurilor si sucului aloe vera cu proprietatile propolisului,  oferind protectia necesara impotriva microbilor si bacteriilor, lasand pielea catifelata si sanatoasa.Datorita compozitiei sale, propolisul isi pastreaza nealterata capacitatea antimicrobiana.
      Acest sapun este minunat pentru intreaga familie,de la mic la mare !




Sapun cu morcovi, care nu este la vanzare, zice Bea ca-i "ciufulit"..insa parerea mea este ca-i tare fain!!!!



sapun cu iasomie, care la fel nu este la vanzare, ca-i "ciufulit", insa daca doreste cineva asa ciufulit, va asigur ca e tare bun si are o aroma deosebita :)


-sapun chamomile flowers cu musetel ( primul din stanga )

Ingrediente: unt de cocos si babassu, ulei de palmier, ricin ,orez si ulei macerat cu musetel, ou, apa si NaOH.
Acest sapun este minunat pentru pielea sensibila si delicata, foarte cremos si hidratant, cu spuma fina, bogata si  miros suav de musetel ( provine de la uleiul macerat ), insa poate fi folosit pentru orice tip de ten.

-sapun For Baby ( cel din mijloc )


Acest sapun luxos prin natura ingredientelor este destinat pielii gingase a copiilor si nu contine coloranti, uleiuri esentiale ori parfumuri. Cu toate acestea eu percep ca are o aroma suava de unt amestecat cu aloe, dar acest miros probabil ca vine de la untul shea nerafinat..
Ingrediente: unturi de cocos, cacao, shea nerafinat, mango, babassu, ulei de floarea soarelui, masline si ricin, suc aloe vera, NaOH.


-sapun cu galbenele ( cel din dreapta, nu este la vanzare )






Sapun Sweet Grape
Ingrediente : unt de cocos, unt de babassu, ulei palmier, ulei orez, ulei de floarea soarelui, ulei de ricin, apa, NaOH, pudra de struguri, uleiuri esentiale de ylang-ylang, bergamota si lamaie.

Aroma sapunului este un dulce -proaspat, te improspateaza fizic si mental !






Ingrediente: unt cocos, ulei de masline si palmier, suc aloe vera, NaOH, pudra de clorofila si argila verde.

Acest sapun a fost gandit pentru femeile insarcinate care nu suporta aromele in general si nu numai lor, fiind foarte bun si pentru curatarea tenului datorita argilei si clorofilei."Green Grass" este un sapun cremos si hidratant.


 Ingrediente: sare de la Marea Moarta, ulei de primula,  ulei esential de portocala si scortisoara, tumeric, vitamina E.
ATENTIONARE: NU ESTE INDICAT COPIILOR, FEMEILOR INSARCINATE, ORI CELOR CARE ALAPTEAZA !


Grasime de cocos (ulei - unt de cocos)

Grasimea de nuca de cocos este o grasime solida,care are consistenta unturii de porc. Are culoarea alba si este dezodorizat, fiind recomandat atat in cosmetica, dar si in bucatarie. Grasimea de cocos in cosmetica are multe beneficii: incheaga foarte bine sapunul si face foarte multa spuma.Beneficiile lui mai includ si:
- ingrijirea parului, ajutand la cresterea podoabei capilare, oferindu-i un plus de stralucire, asigura lipsa matretii si o buna hidratare a scalpului printr-un masaj regulat cu grasime de cocos;
-ingrijirea pielii: este folosit cu succes in diferite probleme ale pielii ,inclusiv psoreazis, dermatita, eczeme si alte infectii. Mai este bun pentru a preveni uscarea si exfolierea pielii.
Prin urmare este ingredientul principal folosit in produsele de ingrijire a corpului, cum ar fi: sapunuri, creme, lotiuni, etc.


Va recomand cu incredere produsele magazinului Kabea, care sunt de foarte buna calitate, lucrate cu mare dragoste!

PS.
Pe langa faptul ca ne-am cunoscut, am petrecut o dupa-amiaza tare frumoasa alaturi de puiutii nostrii...s-au cam ciondanit ei un pic :)) insa pana la urma s-au jucat frumossi acum Andu ma intreaba mereu de Karina.




2 comentarii:

  1. Buna.sa va fie de bine.deja simt mirosu.la bucuresti o fi magazinu?ms.mult.se ceondanesc frati dapai ei.pup.o dumi placuta.ms.de toate e mailurile de si nu scriu la tot dar citesc cu drag.

    RăspundețiȘtergere

Comandă pizza online!

o comunitate frumoasa si unita, intrati si aruncati o privire :)