Ingrediente:
- 2 cani de apa minerala
- 2 cani de zahar
- 4 cani de faina
- 1 cana ulei
- 1 praf de copt
- zahar vanilat
- un praf de sare
- 2 linguri cacao
- 100 g gutui din compot
- 200 g nuci macinate sau alune
Din compozitia rezultata se opreste 4 linguri, in care se pune cacao.
Compozitia alba se amesteca cu nuca macinata si cu bucati de gutui din compot.
Se unge tava cu ulei si se tapeteaza cu faina, dupa care se toarna compozitia alba, iar peste ea cea cu cacao si cu ajutorul unei furculite se imprastie compozitia de cacao cu miscari circulare prin toata tava.
Se da tava la cuptorul preincalzit cca 40- 45 de minute.
Timpul de coacere poate fi diferit in functie de fiecare cuptor in parte, astfel se va face testul cu scobitoarea.
Se lasa sa se raceasca dupa care se poate taia.
Super !
RăspundețiȘtergereCe bine arata!! E grozav!!
RăspundețiȘtergere